canlı destek

Sözleşmeli Personel Göreve Başlamaya Hak Kazanan Aday Listesi

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 15.01.2024 tarihli ve 32430 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanlarında asil ve yedek listeye giren adaylar, 09.02.2024 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında ilan edilmiştir.

Evraklarını teslim eden asil adaylar ile haklarından feragat eden asil adayların yerine çağırılarak evrakları teslim alınan yedek adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrası uyarınca yapılması gereken arşiv araştırmaları tamamlanmış olup duyuru ekindeki listede yer alan adaylar, Üniversitemize atanarak göreve başlamaya hak kazanmıştır.

Göreve başlamaya hak kazanan adayların, görevlerine başlatılması ve hizmet sözleşmesi imzalatılmak üzere en geç 22.04.2024 tarihi mesai başlangıç saati 08.00’da Personel Daire Başkanlığı İdari Kadro ve Atama Şube Müdürlüğüne gelmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar göreve başlamaya hak kazanan adayların, göreve başlamak üzere her haftanın ilk iş günü (25.03.2024 – 01.04.2024 – 15.04.2024 – 22.04.2024) olan tarihlerde mesai başlangıç saatinde (08.00) Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı İdari Kadro ve Atama Şube Müdürlüğüne gelmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar görevine başlamayan adaylar, atanma haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

Bu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup ayrıca yazılı veya sözlü herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

Göreve başlamaktan feragat etmek isteyen adayların, şahsen müracaat ederek veya posta yoluyla ıslak imzalı dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir.

Yedek adayların evrak teslim alma süreci ve evrak teslim eden yedek adayların ise arşiv araştırması süreci devam etmektedir. İşbu süreçler tamamlanınca ayrıca ilanen duyurulacaktır.

Göreve Başlamaya Hak Kazanan Aday Listesi

Duyuru Metni

İLETİŞİM BİLGİLERİ
ADRES: Erzene Mah. Gençlik Cad. No:12 Ege Üniversitesi Rektörlüğü Bornova / İZMİR