Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Kesinleşen Aday Listeleri

12.04.2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri uyarınca Üniversitemiz 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Memur statüsünde görev yapmakta olan personele Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından yapılacak olan Şef, Memur ve Şoför kadroları için görevde yükselme, Mühendis ve Sağlık Teknikeri kadroları için unvan değişikliği sınavına başvuran personelin başvuruları, mezkur Yönetmeliğin 16 ncı maddesinin birinci fıkrası ile dördüncü fıkrasının (c) bendi uyarınca oluşturulan sınav kurulu tarafından değerlendirilmiştir.

Mezkur Yönetmelik hükümleri uyarınca aday listesine itiraz süreci tamamlanarak yapılan itirazlar Sınav Kurulu tarafından değerlendirilmiş olup Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına girmeye hak kazanan ve kesinleşen aday listeleri aşağıda listelenmiştir.

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI KESİNLEŞEN ADAY LİSTELERİ

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI KESİNLEŞEN ADAY LİSTELERİ

• Mühendis kadrosu için tıklayınız.
  • Sağlık Teknikeri (Sağlık Kurumları İşletmeciliği) kadrosu için tıklayınız.
  • Sağlık Teknikeri (Laborant ve Veteriner Sağlık) kadrosu için tıklayınız.

Yazılı Sınav Konu Başlıkları

Yazılı sınav Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenecek olup sınav yeri ve saati hakkındaki hususlar ilgili Başkanlıkça belirlenerek ilan edildikten sonra ayrı bir duyuru ve yazı ile tüm Üniversitemiz birimlerine bildirilecektir.

Tel: (0232) 311 3520 - 3527 - 1074 - 4325
E-Posta: idari_kadro@mail.ege.edu.tr