Sözleşmeli Personel İşe Alım İlanı

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılacak başvurular, Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi arasında yapılan işbirliği sonucu ilk defa Kariyer Kapısı platformu üzerinden alınmaya başlanmıştır.

Kariyer Kapısı; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen ve e-Devlet entegrasyonu ile çalışan ve kamu kurumlarındaki kariyer ve istihdam imkânlarının şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan çevrim içi bir platformdur. Bu platform ile kamu istihdam süreçlerinin liyakat temelli ve etkin bir şekilde yürütülmesi desteklenmekle birlikte kamuda yer alan iş ilanlarının başvuru, değerleme ve yerleştirme süreçlerinin kamuoyu ile daha etkin bir şekilde şeffaf ve izlenebilir yöntemler sağlamaktadır.

Bu kapsamda Üniversitemizce ilan edilen iş alım ilanlarının, kamuoyu ile daha etkin bir şekilde paylaşılması ve böylece alım ilanlarına başvuracakların ilanlara erişiminin kolaylaştırılması, yapmış oldukları başvuruların takip edilebilirliğinin arttırılması, işe alım süreçlerinin şeffaf ve izlenebilir yöntemler ile desteklenmesi amacıyla Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile gerekli işbirliği yapılmıştır.

Yapılan işbirliği sonucu Üniversitemizde istihdam edilmek üzere ilan edilen 32 adet sözleşmeli personel pozisyonu ilanına alınan başvurular ilk kez Kariyer Kapısı platformu üzerinden alınmaya başlanmış olup 03.08.2022 tarihine kadar devam edecektir.

Resmi Gazete İlanı için tıklayınız.

Sözleşmeli Personel Alım Metni için tıklayınız.

Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapmak için tıklayınız.